ny i læringslab

Som start på dit forløb i LæringsLab inviterer vi dig til en samtale om din baggrund for at være i LæringsLab og hvor længe dit forløb varer. Herefter sporer vi os ind på, hvordan du bruger din tid bedst, så både du og vi bliver tilfredse med dit forløb.

I samtalen præsenterer vi dig også for følgende væsentlige aspekter ved at være og arbejde i LæringsLab.

Arbejdsform

Når du er i LæringsLab, er der ingen undervisere til stede, som du er vant til fra den almindelige klasseundervisning. Derfor skal du være indstillet på at arbejde selvstændigt.

Vi opfordrer dig dog til at arbejde sammen med andre elever, hvis det er muligt. Man bliver ofte klogere af at diskutere tingene.

Valg af emne

Dit valg af emne er afhængig af din baggrund for at være i LæringsLab, men overordnet har du vide rammer for at vælge de emner og fordybelsesgrad, som giver mest mening for dig.

I samråd med din faglige vejleder og personalet i LæringsLab vælger du, hvilket emne/forløb der passer dig bedst, og hvilke faglige kompetencer du ønsker at styrke.

Forventninger

Vi forventer, at du bruger din tid i LæringsLab på noget fagligt relevant og at der er et synligt udbytte af din indsats.

Vi forventer også, at du er aktivt til stede og arbejder seriøst på at tilegne dig viden, som du ikke havde i forvejen. Vi har dog ingen forventning om, at du skal præstere på et bestemt niveau.

Produkt

Dit produkt skal vise, hvordan du har udnyttet din tid i LæringsLab. Dit produkt kan derfor være alt lige fra en PowerPoint, en filmoptagelse, en rapport, en pjece, en test eller et spil. Hvad end du vælger, er det vigtigt, at du løbende dokumenterer dit arbejde med henblik på udarbejdelse af dit produkt.

Start med at lave en “LæringsLab”-mappe på dit OneDrive/dit skrivebord, hvori du løbende gemmer dit arbejde. Dit færdige produkt skal afleveres i faget LæringsLab i Itslearning. senest i dit sidste modul i LæringsLab. Efter forløbet i LæringsLab kan du dele dine produkter – enten i form af et oplæg, aftalt med en underviser – eller i form af et tilbud om en kopi af dit produkt.

Du kan søge sparring, vejledning og rådgivning hos personalet i LæringsLab, men du har selv 100% ansvar for din arbejdsproces og kvaliteten af dit produkt, og dermed for, om dit arbejde kan godkendes.

Vi ser frem til at hilse på dig og hjælpe dig til at få et godt og lærerigt forløb.

Vel mødt i LæringsLab.